Egri Élet

… mert ilyen az Egri Élet

ÚJABB SZEMTANÚT KERESNEK AZ EGRI RENDŐRÖK

A Toyota személyautó vezetőjének jelentkezését várják.

Az Egri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 10010/487/2018. bűnügyi számon nyomozást folytat ismeretlen tettes ellen közúti baleset gondatlan okozása bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2018. február 23-án 8 óra körül Egerben, a Mátyás király út és Sas út kereszteződésében az Apc-Gyöngyös-Eger útvonalon közlekedő autóbusz vezetője hirtelen fékezett, melynek következtében egy nő elesett és 8 napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett.

Az ügyben korábban kiadott felhívásra jelentkező szemtanúk elmondása alapján szükségessé vált annak a lila színű – feltehetőleg – Toyota Yaris típusú személyautót vezető személynek a meghallgatása, aki az említett időpontban a Mátyás király út és Sas út kereszteződésében a forgalomirányító jelzőlámpa sárga jelzésére fékezve megállt járműjével.

A rendőrség kéri, hogy a leírásban szereplő gépjármű vezetője jelentkezzen személyesen az Egri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán, vagy a 36/522-111 telefonszám 1066-os mellékén, továbbá az ingyenesen hívható 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük