Egri Élet

… érték az egri életben.

TÓFALUI OTTHONÁBAN TERMESZTETTE A KÁBÍTÓSZERT

A füzesabonyi nyomozók három férfit gyanúsítanak termesztéssel.

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztályának rendőrei 2018. június 29-én az esti órákban Komárom külterületén igazoltattak egy arra közlekedő személyautót. A gépjármű átvizsgálásakor a rendőrök növényi anyagmaradványt és nagyobb mennyiségű készpénzt találtak.  A járműben utazó egyik férfi dunaújvárosi otthonában tartott kutatáson további – közel 700 gramm – növényi anyagmaradványt foglaltak le, amely az elsődleges szakértői vélemény alapján kábítószernek minősül.

Az eljárásban felmerült további információk alapján, a füzesabonyi nyomozók kutatást tartottak egy tófalui férfi otthonában is, ahol 67 tő élő kendert, és azok termesztéséhez használt kiegészítőket találtak.

A rendőrök előállították a Füzesabonyi Rendőrkapitányságra D. Tamás 39 éves és Cs. Sándor 36 éves dunaújvárosi lakost, továbbá a 48 éves tófalui férfit.

Ellenük – őrizetbe vételük mellett – kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás a Füzesabonyi Rendőrkapitányságon. A nyomozó hatóság az ügyészségen előterjesztést tett a gyanúsítottak letartóztatásának indítványozására, amelyet a bíróság 2018. július 2-án el is rendelt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük