Egri Élet

… érték az egri életben.

IDŐGAZDÁLKODJ OKOSAN!

Múlt hét csütörtökön egy interaktív előadásnak voltunk tanúi az újonnan nyílt Manooka Kávézóban.

A számos gyakorlat során saját élményt szerezhettek a résztvevők: csukott szemmel meg kellett saccolni, hogy mennyi időbe telik 1 perc, mellyel demonstrálták, hogy az idő átélése mennyire szubjektív folyamat. Majd egy rajz segítségével fel kellett osztani, mivel telik egy hétköznapunk, és ez alapján a legtöbb résztvevőnél kiderült, hogy saját magára alig jut ideje. Szó volt róla, hogy az én-időre mennyire nagy szükség van, ugyanis, ha nincs mikor és miből feltöltekeznie az illetőnek, az hamar kimerüléshez, végső esetben kiégéshez vezethet. Nagy szerepe van a tudatosításnak, amikor is megvizsgáljuk a jelenlegi kiinduló állapotunkat, hol tartunk most az időnk beosztásával, majd ezek mentén elérendő célokat tűzünk ki magunk elé. Fontos, hogy apró lépésekre osszuk a feladatainkat, és ha eljön az idő, merjük megcselekedni az adott lépést, mely közelebb visz az álmaink megvalósításához.

Az esemény kedvcsinálóként szolgált egy 5 alkalmas időgazdálkodás tréningnek, mely szeptember 27-én indul, és minden csütörtökön 18:00-19:30-ig kerül megrendezésre 5 héten keresztül. Ide hölgyeket, dolgozó nőket, családanyákat várnak, akiknek célja, hogy hatékonyabban tudják beosztani feladataikat, és ezek mellett maradjon idejük önmagukra is.

A tréningen többek között szó lesz az új szokások kialakításának módjáról, választ keresünk arra, hogy mi szükséges a változáshoz, áttekintjük az időrabló tevékenységeket, megtanulunk nemet mondani, feladatokat rangsorolni, és mind emellett gyakorlati tippeket kapunk a hatékony időgazdálkodási módszerekről.

Jelentkezési határidő: 2018. szeptember 24. hétfő 14:00

 

További információ:

Husvéti Noémi – tanácsadó szakpszichológus

noemi.husveti@gmail.com

+36 30/889-4969

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük