Egri Élet

… érték az egri életben.

HUMORRAL FŰSZEREZVE SEGÍTENEK

Segíts nevetve! 

Humoristák jótékonysági műsora a tűzkárosult Biró család megsegítésére

 

Az egész országot megrázta a szarvaskői Biró család története, akiknek februárban porig égett a házuk. A háromgyermekes családnak szinte semmije sem maradt, csak az a ruha, ami rajtuk volt. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy a családtagok nem sérültek meg a tűzben. Az ingatlan külterületi faház besorolása miatt egyik biztosító sem kötött biztosítást a házra, így a három gyermeket, köztük a súlyos agyvérzést elszenvedő, halmozottan sérült fiút nevelő családnak komoly anyagi megpróbáltatást jelent az újrakezdés.

 

Magánszemélyek, sportegyesületek és civil szervezetek is gyűjtést szerveztek a Biró család megsegítésére, de az Animus Egyesület és a Stand Up Brigád humortársulat úgy gondolta, a segítő szándékot érdemes még életben tartani, hiszen a bajbajutott családnak minden fillérre szüksége van.

 

Az Animus Egyesület ezért a Stand Up Brigáddal közösen egy jótékonysági humorestet szervez az Egri Kulturális és Művészeti Központ (vagy ahogy az egriek hívják, a Forrás) Bartók téri színháztermébe 2019. április 30-án a Biró család támogatására, amelyen a Showder Klub és a Rádiókabaré népszerű és elismert humoristái is fellépnek majd.

 

A „Segíts nevetve” jótékonysági humoresten a támogatói jegyet megvásárló nézők

stand up comedy produkciókat, kabaréjeleneteket és meglepetés műsorszámokat is láthatnak majd Szikra László, Ürmös Zsolt, Molnár Zoltán és Szép Bence előadásában.

 

A fellépők:

Szikra László, a Showder Klub atkári, heves megyei dumarekordere, aki 2017-ben (saját, korábbi rekordját megdöntve) 548 percen keresztül szövegelt megállás nélkül, ezáltal a „leghosszabb, folyamatosan bemutatott stand-up comedy előadás” rekordját is tartja hazánkban. A vidéki életből merített poénjai a Rádiókabaré és a Dumakabaré közkedvelt felvételei közé tartoznak.

 

Ürmös Zsolt, a Magyar Televízió Humorista kerestetik (1995) című műsor különdíja után 2006-ban szerzői kategóriában lett a Humorfesztivál nyertese. Fábry Sándor és a Bagi-Nacsa páros állandó szerzője, rendszeresen jelennek meg írásai a Hócipőben, a Rádiókabaré, a Dumakabaré és számos humorműsor írója, szerkesztője. A Stand Up Brigád humortársulat művészeti vezetője.

 

Molnár Zoltán elsősorban multinacionális cégek rendezvényein lépett fel a tengerentúlon és hazánkban, egyedi és varázslatos előadásmódja miatt a jótékonysági est egyik legkülönlegesebb fellépője lesz. Lélegzetelállító kártyatrükkjei, elegáns, kifinomult humora teszi a produkcióját felejthetetlenné.

 

Szép Bence, az estet szervező egri Animus Egyesület alelnöke a Magyar Televízió műsoraiban bukkant fel 2009-ben, de azóta a tv2, az ATV és a Rádiókabaré humorműsoraiban is nevetteti a nézőket. Stand Up Comedy bűvészműsorával (A Világ Legügyetlenebb, de Legviccesebb Bűvésze) rendszeresen lép fel Heves megyében, valamint Európa-szerte és a tengerentúlon is.

 

A támogatói jegyeket 2500 Ft-os áron lehet megvásárolni, de természetszerűleg, ha valaki több pénzt szeretne adni a rászoruló Biró-családnak, akár a helyszínen, akár a következő számlaszámra való utalással is megteheti:

 

Számlatulajdonos: Biró Miklós

10404247-90402860-01600000

IBAN HU59104042479040286001600000

Fontos a megjegyzésbe beírni: ADOMÁNY

 

A 2019. április 30-án, kedden 19.00-kor kezdődő jótékonysági humorest helyszíne az Egri Kulturális és Művészeti Központ színházterme, Egerben, a Bartók Béla tér 6. szám alatt.


A támogatói jegyeket a következő helyeken lehet megvásárolni:

 

az Agria Pláza I. emeleti Jeans House Farmerboltban
a Szent János u. 11-ben, a Prana Outdoorban

vagy (ha még marad jegy) a rendezvény előtt a helyszínen. 

 

Segíts nevetve

Humoristák jótékonysági műsora a tűzkárosult Biró család megsegítésére

Fellépők: Molnár Zoltán, Szép Bence, Szikra László, Ürmös Zsolt

  1. 04. 30., kedd, 19.00

Egri Kulturális és Művészeti Központ, Eger, Bartók Béla tér 6.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük