Egri Élet

… érték az egri életben.

DÍJAT KAPOTT A KÓRHÁZ

“Életet Adományozó Kórház”-díj a Markhot Ferenc Kórháznak

A Markhot Ferenc Kórház kapta az Országos Vérellátó Szolgálat által alapított Életet Adományozó Kórház díjat a Magyar Kórházszövetség XXXI. kongresszusán. Az elismerést azon kórházak kapják meg, ahol egy év alatt a legnagyobb mértékben emelkedett a megvalósult szervdonációk száma a vizsgált évet megelőző évhez képest.

Az egri kórház Központi Aneszteziológiai és Intenzív Betegellátó osztályán dolgozó orvosok magas szakmai felkészültséggel végzik munkájukat és nagy hangsúlyt fektetnek a betegek hozzátartozóival történő kommunikációra is. Az intézmény 2011 és 2015 után harmadjára kapta meg az Életet Adományozó Kórház-díjat, miután fontosnak tartja a gyógyító munka során  a szervadományozással és szervátültetéssel kapcsolatos ismeretek, aktualitások széles körben történő terjesztését. A díjat a kórház nevében dr. Gyetvai Róbert osztályvezető főorvos vette át. V.M.

Fotó: beküldött /dr. Gyetvai Róbert főorvos, az egri kórház Központi Aneszteziológiai és Intenzív osztályának vezetője és Nagyné Tóth Andrea főnővér látható

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük