Egri Élet

… érték az egri életben.

GÖRÖGORSZÁG – AHOGYAN TE LÁTOD

Az Egri Görög Önkormányzat (EGÖ) “A Görögország – ahogy én látom” pályázatsorozat tizenkettedik részeként rajzpályázatot hirdet Heves megye óvodái, valamint általános iskolái alsó és felső tagozatos diákjai számára, amelynek témája a “A nagy verseny” című görög mitológiai mese.

A rajzpályázathoz kapcsolódó történet az EGÖ Facebook-oldalán és az EGÖ blogján, a  https://kalimeraeger.blog.hu oldalon olvasható.

Pályázhat minden Heves megyei óvodás korú gyermek, valamint minden olyan diák, aki Heves megye bármely általános iskolájának alsó tagozatán (1-4. osztály) vagy felső tagozatán (5-8. osztály) tanul, nemzetiséghez való hovatartozásától függetlenül.

Pályázati feltételek:

  • a pályázók szabadon dönthetnek arról, hogy a mese mely részét rajzolják le
  • 1 pályázó 1 alkotással pályázhat, egy osztályból több gyermek is pályázhat
  • a rajzok bármilyen technikával készülhetnek (ceruza, toll, zsírkréta, festék stb.)
  • az alkotások mérete: A/4-es rajzlap, melyeket nem kell bekereteztetni
  • az alkotásoknak a célcsoport alkotóitól kell származnia, a célcsoporttól eltérő személy által készített, de egy célcsoporthoz tartozó gyermek nevében beadott pályázat automatikusan a pályázatból való kizárást vonja maga után
  • az alkotó nevét, korát, óvodáját/ általános iskoláját és osztályát, valamint elérhetőségét (telefon és e-mail) az alkotás hátoldalán OLVASHATÓAN kérjük feltüntetni, ellenkező esetben nem tudjuk a nyertes pályázókat értesíteni

Nyeremény: A zsűri által legjobbnak ítélt 10-10-10 (óvodás, alsós és felsős kategória) alkotás készítőjét ajándékokkal jutalmazzuk meg. A nyeremények készpénzre nem válthatók.

A rajzokat a következő címre kérjük eljuttatni:

Egri Görög Önkormányzat –  3300 Eger, Kossuth u. 28.- A borítékra a szervezők kérik, írják rá: Rajzpályázat 2019. júniusa

A pályázatok beérkezési határideje: 2019. május 27.

A be nem érkezett vagy elkésett pályázatokért az EGÖ felelősséget nem vállal.

Eredményhirdetés: 2019. június 1. 18:00

A szervezet által rendezett Görög Ünnepen, személyesen történik. Minden díjazott alkotót e-mailben és telefonon értesítik majd az alkotása eredményéről.

A jelentkezők munkájuk beküldésével hozzájárulnak ahhoz, hogy az EGÖ a pályamunkák digitalizált változatát, illetve a pályázók nevét elektronikus oldalain megjelentesse, valamint a grafikákból egy későbbi, az Egri Görög Önkormányzat által megjelölt időpontban esetlegesen egy kiállítást is szervezzen.

További információk: egrigorog@gmail.com, illetve az egyesület fentebb feltüntetett közösségi oldalán.

V. M.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük