Egri Élet

… érték az egri életben.

INFORMÁCIÓK: SAS ÚT, ESZTERHÁZY TÉR, HATVANI KAPU TÉR

Jó hírek az egri gyalogosoknak és autósoknak.

 

A Sas és Ady utcák kereszteződésénél a ma esti órákban ismét megnyílik a forgalom.

Az Eszterházy téren elérkeztek a kordonbontáshoz, levonul a kivitelező, így az egriek már használhatják a megszépült, teljesen felújított, impozáns teret. A műszaki átadás-átvétel még folyamatban van, illetve a következő napokban még kisebb, kiegészítő munkákat végeznek az újjászületett területen. A jövő hét folyamán üzemelik majd be a hűsítő vízijátékot, vízfilm-felületet. Az Eszterházy tér hivatalos átadása a névadót ábrázoló, egész alakos szobor avatásával történik majd meg.

A Hatvani kapu tér is bejárjárható már, így az egriek kipróbálhatják, milyen élményt ad a teljesen átalakult, megszépült terület. Az Eszterházy térhez hasonlóan itt is igaz, hogy kisebb munkálatok még szükségesek, s az Államkincstár épülete előtti, intelligens vízijátékot is a napokban fogják beüzemelni.

Köszönjük a felújítások, fejlesztések során tanúsított türelmet és együttműködést! Tisztelettel kérünk mindenkit, hogy becsüljük meg az elvégzett, nagy munkát, használjuk rendeltetésszerűen, és óvjuk az újonnan létrehozott, közös értékeinket!

Cikk forrása: Megnyílik a Sas-Ady kereszteződés és az Eszterházy tér is – KÖZLEMÉNY

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük