Egri Élet

… mert ilyen az Egri Élet

KÜLÖNKIADÁS 1.

Kedves olvasóink, ezennel közzétesszük első különkiadásunkat, mely innentől fogva bizonyos időközönként, váratlanul jelenik majd meg. Kövessék figyelemmel oldalunkat, és mi meglepetéssel szolgálunk önöknek egy érdekes cikk formájában. Íme, különkiadásunk első darabja, amely nem más, mint egy álhír. Kellemes olvasást kívánunk!

Figyelem, betolakodót észleltek a napokban az egri buszpályaudvaron. Az elkövető gyanús viselkedése szemet szúrt a járókelőknek, kik szerint a tettes az alábbi bűnök elkövetésében vétkes: idegenekhez való kéretlen odadörgölődzés, magas frekvenciájú, fülsértő hangok kiadása, hajmeresztő mutatványok véghezvitele (főként magas épületek tetejéről való leugrás biztosítókötél és védőháló nélkül). Az elkövető személyleírása a szemtanúk szerint a következő: magasság 20 cm, testtömeg 5 kg, vörösesfehér testszőrzet, hosszú, fehér bajusz. Különös ismertetőjelei: villogó sárga szemek, éles karmok, hegyes fogak, hosszú, csíkos mintázatú farok. Egy, a névtelenségét megőrizni szándékozó szemtanú az alábbi képet készítette az elkövetőről:

Figyelem, álhírünket olvasták. A cikkben közölt események vagy valósak, vagy nem – ennek eldöntését az olvasóinkra bízzuk.

Szerző: Kosztadinovszki Szoraja Dalma

Képek forrása: Google

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.