Egri Élet

… mert ilyen az Egri Élet

ÉV TURISZTIKAI TELEPÜLÉSE VERSENY

Éles verseny az Év Turisztikai Települése címért – Eger jelenleg a harmadik.

A Szallas.hu idén is keresi a turizmus legjobbjait az Év Turisztikai Települése, -Szálláshelye és –Attrakciója kategóriákban. Szavazzon Ön is Egerre, hogy 2019-ben elnyerje „Az Év Turisztikai Települése” címet!

fotó: Kosztadinovszki Szoraja Dalma

A népszerűség töretlen, a hevesi megyeszékhely napról-napra közelebb kerül a 2. helyezés elhódításához. A végső cél viszont ennél is nagyratörőbb: a helyi lakosok közreműködésével az 1. helyezés is elérhető közelségbe kerülhet! A listát vezető Tiszafüred jelenleg alig 800 szavazattal vezet Eger előtt, ez a különbség a tapasztalatok szerint gyorsan behozható. A versenyben az egész város összefogására szükség van, éppúgy, mint a látogatók fogadásában is számít minden egri vendégszeretete. Az október 31-ig tartó játékban a résztvevők egyszer szavazhatnak kategóriánként. Érdemes minden kategóriában megkeresni a kedvenc egri szolgáltatásunkat, hiszen jó esélyekkel indul a cím elnyerésére a Vár, a Beatles Múzeum és két egri szálloda (a Hotel Unicornis és Hotel Eger & Park) is.  A szavazók között ráadásul 16 álomutazás is gazdára talál a verseny végén. Mutassuk meg közösen, hogy Eger Magyarország első számú turisztikai települése! Szavazzunk a városunkra!

A cím elnyerésével számos lehetőséghez jut Eger. Kiemelt figyelmet kapunk a szállásfoglaló oldal felületein, és hírünket viszik szerte a világban, hogy még többen megismerjék csodálatos városunkat. Szavazás pár másodperc alatt: https://szallas.hu/eger#hotelyear_vote

Cikk forrása: Eger Városi Turisztikai Kft. felhívása

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.