Egri Élet

… mert ilyen az Egri Élet

SZÍNPADON A DIVAT EGERBEN A SZÉCHENYI UTCÁBAN

Az egri élet egyik legújabb divatboltjába néztünk be, ahol az üzlet vezetője Pogány-Varga Vivien osztott meg velünk néhány információt:

Üzletünket március másodikán nyitottuk meg, azonban a koronavírus terjedése miatt, Egerben az első üzletek egyikeként zártuk be a Stage2 ajtaját, hogy vigyázzunk ne csak a munkatársaink, a vásárlóink egészségére is. Boltunkat ismét május negyedikén nyitottuk meg a vásárlók előtt.

Kik vagyunk mi? 

A Stage2 első üzletét 2016-ban nyitotta meg Kazincbarcikán, majd 2018-ban webshopunk is útjára indult.

A kezdetekben fast fashion üzletként hetente frissülő kollekcióval, lengyel és olasz termékekkel vártuk a vásárlóinkat; mára azonban az elegáns és különleges darabok is megtalálhatóak a polcainkon, legyen szó koszorúslány vagy akár menyasszonyi ruhákról. Az export termékek mellett pedig egyedi, saját gyártású magyar ruhákat is forgalmazunk.

Vásárlóinkat folyamatos akciókkal, kedvezményekkel és törzsvásárlói kártyarendszerrel igyekszünk hónapról-hónapra meglepni.

Az üzletek és a webáruházunk mellett természetesen elérhetőek vagyunk a social media felületeken is, ahol érdemes minket követni, hiszen a legfrissebb kollekcióinkat illetve az akcióinkat is itt tesszök közzé.

Instagram: @stage2_official
Facebook: @stage2official
Webáruház: stage2.hu
Eger, Széchenyi utca 4.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük