Egri Élet

… érték az egri életben.

TRÓPUSI ÍZEK EGER BELVÁROSÁBAN – VÁR MINKET A GASTRO MANGO

Angyal Nikolett az Egri Vár lábánál megnyílt, vadi új bár tulajdonosa számol be a bár kulisszatitkairól.

– A Gastro Mango útja úgy kezdődött, hogy mindenképpen egy különleges dolgot szerettem volna létrehozni. Fiatal vállalkozóként kezdem de úgy gondolom ennek sok előnye is van. Merészebb vagyok.
A Trópusi stílust hoztam be, ami ömagában Egerben nem megszokott, viszont a turisták körében elég népszerű.

Minden egyedi kidolgozàs. A receptjeink a trópusi konyhàból vannak merítve, amit én is nagyon szeretek. Egzotikus környezetben érezhetik magukat az ide látogatók.

Még egyedibb, hogy sokszor én magam főzök, és a recepteket egyedi ötletekkel színesítem. Kiveszem a szerepemet abban is, hogy olyan, nem megszokott ital kínálat legyen, ami elrepíti a vendéget a szigetvilàgba.

 

Ha valaki ellátogat hozzánk egyből kicsit kizökken a hétköznapokból és mindenki megtalàlja a kedvére valót, ami ellazítja.

Az ételek közül a zöldség chips is egyedi, ami egészséges, vegetáriusoknak is tökéletes, természetes és különleges. A tortillánk a legnépszerűbb, de emellett màs harapnivalónk is van.

Koktéljaink közül a Karibi koktélt és a Rozé koktélt emelnèm ki.
A Karibi koktél már most közkedvelt, vodka alapú és trópusi gyümölcsök leveiből készül.

Smoothie-jainkrol se feledkezzünk meg. A Mango-Eper kombó már most ütősnek bizonyol, ami nálunk is fogyasztható, de elvitelre is lehet kérni.

A hely kiválóan alkalmas rendezvények lebonyolítására is, amihez segítséget tudunk nyújtani, én magam is rendezvényszervező vagyok.

Gasztronómiai eseményeket, vacsorákat, trópusi esteket is fogunk szervezni, de természetesen üzleti rendezvényeket is szeretnénk megvalósítani nálunk, ami a vállalkozókat is összehozza.

Mindig vannak újabbnál újabb ötletek, így az egriek is megtapasztalhatnak új és különleges dolgokat.

Bárunkban a csalàdosokra is gondolunk egy aranyos gyereksarokkal.

Várjuk kedves vendégeinket:

https://www.facebook.com/gastromango/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük