Egri Élet

… mert ilyen az Egri Élet

EGY ÚJ, REMEK HELY, HOGY AZ EMBER KÁVÉZZ.ON EGERBEN

Az EgriÉlet.hu szerkesztőjeként nagyon sokat járom a várost és igen, koffein bevitelre is szükségem van, mert bár ez szubjektív én is azok közé tartozom, akiknek szükségük van a reggeli órákban lendületre. Sokszor nincs időm leülni meginni egy cappuccino-t kényelmesen, ahogy azt illik. Amikor először találkoztam a Kávézz.On koncepciójával, nagyon megtetszett az, hogy milyen sokféle kávé közül lehet választani és amikor nagyon sietek megoldást nyújt az elviteles forma. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nincsenek kedvenc kávézóim Egerben arra az esetre, ha egy találkozót beszélek meg, de be kell, hogy valljam, nőtt a kedvenc helyeim száma az elmúlt napokban.

Épp egy sietős napon a Kávézz.On szolgáltatását kihasználva rohanok át az általam BV-nek ismert udvaron, amikor szó szerint belebotlottam egy általam még nem ismert gyönyörű vintage stílusú kávézóba, ahol egyből észrevettem a számomra már ismert Daniele D’oro feliratot a pult mögött. Az ajtóban ki állt? Gál Dániel, a Kávézz.On tulajdonosa.  Na jó most már tényleg kikívánkozik belőlem egy cikk. – gondoltam magamban.

Meg is kérdeztem, erről az új helyről:
Dani, mi ez a sok kávédaráló itt a pulton?
– 5 fajta kávéból készítünk egyedi keveréket, amelyek többsége speciality kávé.
Honnan jött az ötlet?
– Gyerekkori álmom vált most valóra a saját kávémárkámmal és a saját kávézómmal. Annak örülök talán a legjobban, hogy elértem, hogy a szüleim 25 év vendéglátással a hátuk mögött büszkék rám. Mindig is ez volt talán a legnagyobb célom.
A különleges hangulatot Pál Renátával (https://renartdesign.hu) álmodtuk meg. Ő volt a belsőépítészem. Köszönöm ezúton is a segítségét. Ez a vintage stílus nagyon közel áll hozzám. Ez igazán én vagyok.
Miben nyújt újdonságot ez a kávézó?


– Ezzel a kávézóval leginkább azoknak kívántunk teret adni, akik szeretik a vintage, olaszos, „nyugalom szigete hangulatot”. Azokat az igényeket is ki akartuk elégíteni, akik nem elviteles kávét szeretnének fogyasztani. A gyönyörű Lenkey udvar kihasználatlansága elindította a fantáziámat. Elképzeltem és megvalósítottam.

Dani köszönjük ezt a kávézót, mert tényleg jobb lett így az EgriÉlet.

DÁT

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.