Egri Élet

… mert ilyen az Egri Élet

VISSZATÉR A MEGSZOKOTT FORGALMI REND A BELVÁROSBAN

Véget értek a május végén megkezdett munkálatok a Fellner Jakab utcában.

A kivitelező a napokban leaszfaltozta a szakaszt, s levonul a munkaterületről. Mindez azt is jelenti, hogy a tervek szerint pénteken délutántól – de legkésőbb hétvégétől – már ismét két irányban járható a Fellner Jakab utca, ahová „visszaköltözik” a taxiállomás, és az autósok ismét használhatják a fizető várakozóhelyeket is. Ezzel együtt visszaáll a megszokott forgalmi rend is: a belvárost a Jókai utcán át lehet megközelíteni és a Bajcsy-Zsilinszky utcán át elhagyni.

Ismeretes: a Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program keretében 2018 őszén indult az több mint 5 milliárd forint összköltségvetésű projekt, amely révén bővül az egri szennyvízcsatorna-hálózat, s korszerűsítik a meglévő szennyvíztisztító szennyvízvonalát. Ez a nagyszabású beruházás folytatódik: a Kossuth Lajos utca egyelőre még egyirányú marad az Egészségház utca felől a Fellner Jakab utca felé, de a parkolók nagy részét már ott is vissza tudja adni a forgalomnak a kivitelező.

A táblázási munkálatok pénteken délelőtt zajlanak, kérjük az autósokat, hogy fokozott figyelemmel, óvatosan közlekedjenek! Eger önkormányzata ezúton is köszöni az érintettek, közlekedők türelmét és megértését.

Kép forrása: utcakereso.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük