Egri Élet

… mert ilyen az Egri Élet

ÁZSIA EGER BELVÁROSÁBAN

A minap ismét a belvárosban volt elintézni valóm és az Ázsia Szuper Diszkontból kilépve összefutottam az egyik barátommal, aki a harmadik volt, aki azt a kérdést tette fel nekem, hogy miért pont itt vásárlok, és miért látni engem itt ilyen gyakran.

Úgy voltam vele, hogy miért is ne foglaljam most már egy cikkben a meglátásaimat az üzlettel kapcsolatban.

Be kell, hogy valljam, hogy én szeretem, ha egy tulajdonos, nem csak tulajdonos, de egyben házigazda is. Értem itt ez alatt azt, hogy még be sem lépek az ajtón, de már tudják, hogy mi jár a fejemben, mire van szükségem. Ha elfogyott véletlenül, meg sem kérdezik, már meg is rendelik, mert tudják, hogy én azt szoktam venni. Szeretem az ilyen családias helyeket.

Az árakról annyit, hogy vállalkozóként többször meggondolom, hogy mit honnan szerezzek be és bizton állíthatom, hogy az áruk többsége magasan viszi az árversenyt.

Szeretem, hogy nem az a személytelen nagy áruház és mégis a kisebb méretétől függetlenül ma is találok olyan termékeket, amiket még nem is vettem észre. Nagy választékkal rendelkeznek.

Már reggel fél 8-tól nyitva vannak és este 19 óráig nyitva vannak hétköznap. Mindig odaérek zárás előtt, vagy be tudok szaladni mielőtt elindulna a napi programom. Egyedül vasárnap vannak zárva és szombaton is csak egy órával zárnak korábban, mint hétköznap.

További információ a diszkontról:

https://www.facebook.com/Azsia-Szuper-Diszkont-1398531563527202/

Merem javasolni azoknak is, akik még nem tértek be hozzájuk, hogy tegyék meg bátran.

Ez is egy újabb bizonyíték arra, hogy Egerben, vannak jó helyek, mert ….

…mert ilyen az EgriÉlet.

 

DÁT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük