Egri Élet

… mert ilyen az Egri Élet

Ki az akinek Carcare Autóápolás a sikereit köszönheti? 2. rész

 

Ahogy ígértük fogjuk még Mátét kérdezni a sikerének titkairól. Íme a válaszok:

Milyen gyakran érdemes mosatni, vagy takaríttatni az embernek az autóját, hogy az a legjobban meghálálja?

Mi a havi rendszerességet szoktuk javasolni. Ez elegendő arra hogy mindig úgymond naprakész legyen az autó, így fent lehet tartani egy általános tisztasági szintet. Illetve egy éves nagy takarítást is szoktunk javasolni,ez magában foglalja az összes kárpit felület vizes tisztítását, illetve egy klímatisztítást mindenképpen érdemes évente egyszer elvégeztetni.

 

Melyik három szolgáltatásodat emelnéd ki az ajánlataitok közül és miért?

A küső mosásunk egyik ár érték arányban legjobbja az “extra külső mosás”. Ebben benne van egy felnitisztítás,gumiápolással, illetve egy 1 hónapos wax védelem, ami plusz fényt kölcsönöz az autónak. Személyes kedvencem a teljes kárpittisztítás, azért ajánlom leginkább, mert amellett hogy foltmentes lesz a kárpit,higiénikus tiszta illatot kölcsönöz a beltérnek. Egyszóval évente egyszer mindenképp érdemes
ezt a szolgáltatásunkat igénybe venni. És ráadásul megéri. Talán még kiemelendő az éves klímatisztítás. Erre azért van szükség, mert az egy év alatt a hideg, meleg éghajlati változással különböző baktériumok,gombák,és vírusok telepednek meg a szellőző,és klímarendszerben. Mi ezeket egy fél órás intenzív kezeléssel 99.9% os tisztaságúra fertőtlenítjük.

 

Mit érdemes tudni az ajándékkártyátokról? Kiknek és miért ajánlod?

Tavaly karácsony alkalmával döbbentem rá a megkeresések gyakorisága miatt, hogy mekkora ötlet lehet szerettünknek ajándékba adni egy autókozmetikai szolgáltatást.Hiszen manapság mindenhova autóval járunk és a nagytöbbség kényeztetni is szereti kocsiját. Így ezt az ügyfelekkel együtt kölcsönösen jó megoldásnak találtuk. Megalkottuk és már elérhető többféle árban is. Egészen a legkisebb szolgáltatástól a legmagasabb értékűig.

 

2022. március 27-én vasárnap lesz a Carcare Autóápolás aktuális nyereményjátékénak sorsolása. Érdemesd játszani még.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük