WELLNESS RÉSZLEGÜNKRŐL / ABOUT OUR WELLNESS AREA

ÓRÁNKÉNT BÉRELHETŐ SZOBÁNKÉNT (PÁRONKÉNT) VAGY TÁRSASÁGONKÉNT, AMIKOR MÁST NEM ENGEDÜNK BE A TERÜLETRE. 

A RECEPCIÓN LEHET INFORMÁLÓDNI AZ ELÉRHETŐ IDŐPONTOKRÓL.

THE WELLNESS AREA IS RENTABLE HOURLY FOR ONE ROOM (COUPLES) OR ONE  FRIENDSHIP. AT THAT TIME WE WON’T LET OTHER GUESTS IN THE AREA.

AT THE RECEPTION YOU CAN CHECK THE EMPTY HOURS.

INFRASZAUNA

A WELLNESS RÉSZLEGÜNKBEN 2 SZEMÉLYES INFRASZAUNA VÁRJA A VENDÉGEINKET. 

OUR INFRASAUNA IS AVAILABLE FOR 2 PERSON.

Az infraszauna hatásai megegyeznek a finn szaunáéval, mégsem kell ehhez a 80-100 oC-ban izzadni! Az infraszaunában kényelmesen eltölthetünk 30 percet is anélkül, hogy megerőltetnénk vele a szervezetünket. Az infraszauna kabin segíti a fogyást, serkenti az anyagcserét, egyszeri alkalommal akár több száz kalóriától is megszabadulhatunk! Nem csak fogyaszt, de az infrasugarak révén további pozitív hatásait is élvezhetjük, ezek ugyanis szépítik a bőrt, csökkentik a gyulladásokat, gondoskodnak arról, hogy kevesebb pattanás keserítse meg az életünket. A narancsbőr ellen is kiváló kúra a rendszeres szaunázás, erősíti az immunrendszert, méregtelenít, élénkít, segíti a jobb alvást és az izomlázat is csökkenti!

KÜLTÉRI, FEDETT JACUZZI

A KERTHELYISÉG FEDETT RÉSZÉBEN KAPOTT HELYET A MASSZÁZSMEDENCÉNK, AMI FOKOZZA A VENDÉGEINK KÉNYELMÉT.

OUR OUTDOOR JACUZZI IS COVERED AND CONVERTIBLE FOR OUR GUESTS.

A jakuzzi nem más, mint a hidromasszázs alkalmazása, aminek a lényege az, hogy a víz és a levegő tökéletes összhangjával fokozható lesz a vérkeringés. A masszázst minden esetben egy olyan vízsugár végzi, amely a meleg víznek és a friss levegőnek a keverékéből tevődik össze, ezáltal a kádban elmerülő test képes elveszíteni ebben az állapotban a testsúlyának 90 százalékát, ezáltal az izmok és az ízületek egyaránt felszabadíthatók a nagy teher alól, ami a stresszmentesítés és a rekreáció egyik alapjának tekinthető.

Az erőteljes vízsugár mindemellett képes ellazítani a megfeszült izmokat, és megnöveli az endorfin termelését, ami nemcsak természetes fájdalomcsillapítóként funkcionál majd, hanem mindezen felül a kiegyensúlyozottságot és a boldogságérzetet is növeli. Ezen felül a pezsgő meleg víz képes biztosítani a szellemi és az értelmi felfrissülésünket is.

A jakuzzi a meleg vízben való ellazulás által képes csökkenteni az izmok feszülését, a szívverés gyorsaságát, a fejfájást és a krónikus fájdalmakat, ezáltal magát a stresszt is. Bizonyított, hogy a jakuzzi sokkal pihentetőbb alvást garantál számunkra, hiszen az ellazulást követően az izmok feszülése elmúlik, az idegrendszer megnyugszik, és ez az állapot ideálisabb a pihenéshez.

Forrás: klikk

 

EGÉSZSÉGMEGŐRZÉS / HEALTHCARE

MASSZÁZS / MASSAGE

30 / 45 / 60 PERCES SVÉDMASSZÁZS 

30 / 45 / 60 MINUTES SWEDISH MASSAGE

 

DOHÁNYZÁSLESZOKTATÁS / ANTI SMOKE TREATMENT

20 PERC ÉS VÉGE A DOHÁNYZÁSNAK A KEZELÉS SEGÍTSÉGÉVEL.

AFTER 20 MINUTES YOUR NICOTINE ADDICTION ENDS.

 

QUAUNTUM TESTELEMZÉS / QUANTUM BIORESONANCE 

EGÉSZSÉGÜGYI ÁLLAPOTFELMÉRÉS. TELJES KÉPET KAPSZ A SZERVEID MŰKÖDÉSÉRŐL 15 PERC ALATT.

MEDICAL CONDITION MEASUIREMENT. YOU WILL KNOW EVERITHING ABOUT THE FUNCTIONING OF YOUR BODIES IN 15 MINUTES.