Egri Élet

… érték az egri életben.

FŰTÉSTÁMOGATÁS

A Polgármesteri Hivatalt kell keresni október 15-ig!

Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy a 2017/18. telén „téli rezsicsökkentésben” nem részesült, vezetékes gáz- vagy távfűtéstől eltérő fűtőanyagot használók a Kormány döntése alapján egyszeri, természetbeni támogatást igényelhetnek. Ezt a támogatást az egriek Eger MJV Polgármesteri Hivatalában igényelhetik, a Kossuth Lajos utca 28. szám alatti épületben.

A részletek:

Egy háztartásra vonatkozóan csak egy igénybejelentés fogadható el, az igénylőnek az adott ingatlanban bejelentett lakó-, vagy tartózkodási hellyel kell rendelkeznie.

Az igénylőknek a mellékelt nyomtatványon szükséges nyilatkozniuk arról, hogy milyen fűtőanyagot használnak – ez a nyilatkozat később nem módosítható.

A nyomtatvány letölthető az eger.hu oldalról, valamint kérhető és benyújtható a Polgármesteri Hivatal Szociális Csoportjának ügyfélszolgálatán (Eger, Kossuth Lajos u. 28.), ügyfélfogadási időben. Az ügyfélfogadás rendje: hétfő: 13.00-16.00; szerda: 8.00-17.00; péntek: 8.00-12.00.

A támogatási igény beadásának határideje: 2018. október 15-e, mely határidő elmulasztása jogvesztő! Az adategyeztetéséhez személyazonosító igazolvány és lakcímkártya szükséges.

További információ:

Az igénybejelentés vonatkozásában „háztartásnak” számít az egy lakásban együtt lakó, ott bejelentett lakóhellyel, vagy tartózkodási hellyel rendelkező személyek közössége.

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az igénybejelentésekkel összefüggésben szúrópróbaszerű ellenőrzést végez.

Az igénybejelentést követően a jogosultak részére igazolást állítunk ki, amellyel az igényelt fűtőanyag átvehető. Az átvétel helyszínéről és időpontjáról később adunk tájékoztatást.

A gáz- és távfűtéses lakásokban élők mellett nem jogosult az igénybejelentésre az, aki kizárólag elektromos fűtést használ.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük