Egri Élet

… érték az egri életben.

A ROUND TABLE TAGJAI ISMÉT BIZONYÍTOTTÁK LOVAGIASSÁGUKAT

Ki az, aki ne hallott volna a Maci Akcióról? Arról a Maci Akcióról, amelyiken annyi adomány gyűlt össze az egri összefogásnak hála, hogy nemcsak a kitűzött célt sikerült elérni, hanem az ultrahang mellé egy EKG-t és egy másik életmentő berendezést is van lehetőségük adományozni a lovagoknak a Markhot Ferenc Oktatókórház Sürgősségi Betegellátó osztálya számára. https://www.facebook.com/maciakcioeger/ Itt sokkal több infót találsz magáról a Maci Akcióról, az összefogásról, és a támogatókról, helyszínekről.

Akármilyen hihetetlen, de már 15 éve kerül megszervezésre ez a jótékonysági akció! De kik azok a Tablerek? Mit tudunk a Round Table Hungary 3. Egri asztaláról?

Egyszerű egri fiatalok, akik arra vállalkoztak, hogy szabadidejükben segítenek különböző projektek által az egri közösségnek, a rászorulóknak. Ilyen projekt a Maci Akció, de ilyen a Ruha Osztási Projekt és még sorolhatnánk. Fő céljuk az életmentés és az életkörülmények javítása. A Tablerek közé nem olyan egyszerű bekerülni, de ha fiatal férfi vagy és van benned ambíció, plusz egy kis tenni akarás, akkor ajánlás útján van esélyed bejutni a társaságba.

Balról jobbra haladva:

Szabó Bendegúz, Nagy Ádám, Grebely Gergely, Hegyvári Viktor (Nemzeti Elnök, RTH3, Eger, IRO), Dobai Ákos Tóbiás (RTH3, Eger, Alelnök, a Maci Akció szervező bizottságának tagja), Kun Frigyes (RTH3, Eger, Kincstárnok, a Maci Akció szervező bizottságának vezetője), Nagy Adrián (RTH3, Eger, Elnök), Vizy Richárd, Keller Balázs, Krutilla Róbert (Nemzeti IRO), Ábry Zoltán, Nagy Dániel, Korsós Viktor (a Maci Akció szervező bizottságának tagja)

Ők Eger lovagjai! A teljes tagság: http://rth3.hu/hu/tablerek/

Adopt, Adapt, Improve (átvenni, alkalmazni, jobbítani) a tablerek erre esküdtek fel.

2019-ben is lesz Maci Akció! Itt követhetitek a Maci Akciós eseményeket:

https://www.facebook.com/maciakcioeger/

A Round Table Hungary 3, Eger tevékenységét ezen a címen lehet követni:

https://www.facebook.com/roundtablehungary3/

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük