Egri Élet

… érték az egri életben.

KI LEGYEN FELSŐVÁROS CSILLAGA IDÉN?

Állíts jelöltet!

Hatodik alkalommal adják át a Felsőváros Csillaga Közösségi Díjat 2019-BEN. Az elismerést minden évben olyan személy veheti át, aki civil, közösségi vagy művészi munkája révén példaként állhat a városrészben élők előtt. Ezúttal is három személy közül választják meg a felsővárosiak a díjazottat, ám idén már a jelöltállítás során is kikérik a városrészben élők véleményét.

Az ajánlás két formában adható le május 25-éig: az EKMK Lakossági Információs és Szolgáltató Irodában (LISZI, 3300 Eger, Kallómalom u.88.) személyesen, illetve a LISZI Facebook-oldalán: https://www.facebook.com/liszieger/. A jelölésnek tartalmaznia kell a javasolt személy nevét és egy rövid indoklást.

A beérkező javaslatokból a legtöbb ajánlást kapott három személy lesz idén a Felsőváros Csillaga Közösségi Díj jelöltje.

Ugyancsak újdonság, hogy ebben az évben már az e kezdeményezésről elnevezett, 2022. márciusáig tartó Felsőváros Csillagai – Közösen a közösségért projektnek köszönhetően minden eddiginél színesebb, gazdagabb programmal várjuk a felsővárosiakat, érdeklődőket a díjátadón, június 22-én a Felsőváros Ünnepén, a Nemzedékek terén – tudtuk meg Zentai László önkormányzati médiareferenstől. V. M.

Fotó: eger.hu

Képaláírás: Az egyik legnépszerűbb nyertes, Missura Lajos (jobbra) volt, aki hosszú évekig a Donald boltot üzemeltette.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük