Egri Élet

… érték az egri életben.

HÚSVÉT EGRI ÉLET SZEMMEL – SZÜLESSÜNK ÚJJÁ EGER

Az egriek nem azok közé tartoznak, akik olyan otthonülősek lennének. Általában kihasználjuk a természet adta örömöket, a gyönyörű környéket, de szeretjük a belvárosi nyüzsgést is.

Ez az év máshogy indult az egész világnak. Más értékek kerültek előtérbe. Itt az ideje, hogy összeszedjük magunkat és amikor véget ér a tanulási időnk újúlt erővel, új ötletekkel, új ambíciókkal vágjunk bele az új életünkbe.

Az élet felnyitotta a szemünket, hogy a szépkorúakra sokkal jobban figyeljünk oda és nem csak a betegségek elkerülése miatt. Jusson eszünkbe, hogy szüleink és nagyszüleink alapozták meg életünket. Sokkal több figyelmet érdemelnek általában is.

A család az első. Ezt tanultuk mindannyian kisgyermek korunkban, de az anyagias világ családokat választott szét. Most újra lehetőségünk adódik arra, hogy a szeretteinkkel legyünk. A gyerekeinkkel játszunk és tartalmassá tegyük ezeket a nehéznek tűnő napokat.

Igen sok ember elvesztette a munkahelyét, sok vállalkozó kényszerül feladni, ami azt mutatja, hogy mennyire rabszolgái vagyunk saját életünknek. Eszünkbe jut, hogy teljesen mást, vagy máshogy kellett volna csinálni.

Tanuljunk hibáinkból. Használjuk ki az online világ adta lehetőségeket.  tegyünk így, hogy amikor a világ meggyógyította magát – annak segítségével, hogy itthon maradtunk-, érezzük, hogy valóban újjászülettünk.

Kitartással és Egészséggel teli Boldog Húsvéti Ünnepeket Kívánunk!

Szülessünk újjá Eger…

….mert ilyen az Egri Élet!

 

DÁT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük