Egri Élet

… érték az egri életben.

ISMÉT TÁMOGATTA A MARKHOT FERENC OKTATÓKÓRHÁZ ÉS RENDELŐINTÉZETET AZ EGRI ROUND TABLE 3-AS ASZTALA

Egymillió forint értékű tüdőhörgő tükröző készüléket vásárolt a  Round Table Hungary 3-as asztala még a legutóbbi Maci Akció gyűjtésből az egri kórház Központi Aneszteziológiai és Intenzív Betegellátó osztályának.  2021. február végén két,  az eszközhöz csatlakoztatható speciális szkópot is beszereztek. A 300 000 forintos fogyóeszköz alkatrészekkel felszerelt készülék, egyebek között a koronavírusos fertőzéssel kezelt betegek kezelésében  is hatékony. Az eszközöket  a koronavírus járvány szabályainak betartásával  zárt körben, Dr. Gyetvai Róbert az intenzív osztály főorvosa vette át az Asztal elnökétől Dobai Ákostól.

Dr. Gyetvai Róbert és Dobai Ákos Tóbiás

Az Egerben 30 éve működő Round Table -3as Asztala hálás köszönetét fejezi ki minden hozzájárulónak, aki önzetlen adományával segítette  az eszközök megvásárlását. A Round Table 3-as Asztal és a helyi emberek összefogásának köszönhetően az egri Markhot Ferenc Kórház ezt a modern eszközt is tudta használni a koronavírus okozta légúti megbetegedések kezelésekor. A gyűjtést támogatták és abban részt vettek: Agria Park és a Tesco áruház, a 212. sz. Bornemissza Gergely Cserkészcsapat cserkészei, középiskolás önkéntesek, Depresso Kávéház, Update Lowcarb Shop & Specialty Coffee Bar, Manooka kávézó, Mr. Sushi étterem, Kanapé bár, Hasznos Holmik sportruházat.

A Round Table 3-as Asztal és a kórház köszönetét fejezi ki minden hozzájárulónak  az önzetlen adományozásért  és az összefogásért!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük