Egri Élet

… érték az egri életben.

5 NAP, AMIKOR IGAZÁN ÉLT A BELVÁROS EGERBEN

Hála a szervezőknek Ábry Zoltánnak és csapatának, hála Harmati Péternek, akinek ötlete nélkül nem indulhatott volna útjára ez a sorozat, és nem utolsó sorban hála Rázsi Botondnak, akinek segítségével a város komolyan vette ezt a remek kezdeményezést.

Ez az öt nap ismét felrázta a városunkat. Ez az öt nap ismét bebizonyította, hogy Egerben igen is van élet. Ez az öt nap ismét bebizonyította, hogy Eger akarja a zenét és a jó hangulatot a belvárosban.

Milyen eredmények is születtek?

Fontos tudni, hogy a közönség Like érmével szavazhat egy-egy előadóra és emelett a verseny alakulását a szakmai zsűri tagjai befolyásolják a 10 szavazatot érő Arany like érmékkel, amelyből fejenként 15 db áll rendelkezésükre, így 600 szavazat felől döntenek.

A szakmai zsűri tagjai 2019-ben:

Karácsony János – James, az LGT frontembere,

Nagy Zoltán, az egri egyetem docense,

Szentmihályi Gábor, az Első Emelet dobosa és

Szolnoki Péter, a Bon-Bon énekese.

 

Az 1 000 000 Ft-os fődíjat és a legjobb együttesnek járó címet a BRASS TIME kapta.

Nem hiába, hiszen az itt töltött két napjuk alatt sikerült összegyűjteniük majdnem a legtöbb Like érmét a közönségtől is. A fiúk szakmai rátermettségükkel megérdemelten elvitték a verseny fődíját.

A legjobb együttesnek járó pénzjutalmat a PLAYGROUND zenekar nyerte el, mivel a szakmai listán ők lettek rá jogosultak.

A legjobb szóló/duó kategóriában az a Zséka hozta el a díjat, aki már évek óta jár erre a versenyre és nem véletlenül nem csak ő szerette meg a várost, hanem Eger is szívébe zárta Őt!

Szívből gratulálunk a nyerteseknek!

 

Az Egri Élet nem is lenne a nevéhez méltó, ha nem emlékeznénk meg egy két egri vonatkozású zenekarról.

A PSYCHOSTARS a versenyben a képzeletbeli dobógó 2. fokára állhatna fel, hiszen ők kapták összesítettben a 2. legtöbb szavazatot. A közönség Like érméi alapján pedig a helyi zenekar a legtöbb szavazatott gyűjtötte be.

Az ANDÖRKAVER pedig épp hogy lecsúszott a 4. helyre az összesített listán.

Mi egriek büszkék lehetünk, hogy a 40 előadó közül a helyi csapatok nagyon jól szerepeltek és kijár nekik is egy hatalmas elismerés. Szívből gratulálunk!

by DÁT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük